კურდღელი
მასალა:
კურდღლის რბილი ხორცი-500 გრ ქამა სოკო (შეიძლება დაკონსერვებულიც)-500 გრ. ხახვი -3 თავი მაიონეზი-400 გრ ყველი-150 გრ მარილი და პილპილი გემოვნებით .
მომზადება:
სოკო გაასუფთავეთ და მოხარშეთ. ხორცი საშუალო ზომის ნაჭრებათ დაჭერით, კარგად გარეცხეთ, წამოადუღეთ და დაბეგვეთ; მოაყარეთ მარილი და პილპილი. შემდეგ ხორცი ცხიმმოსმულ თუნუქის ფირფიტაზე დაალაგეთ, ხახვი და მოხარშული სოკო დაჭერით და ხორცს ზემოდან მოაყარეთ, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და ბოასხით მაიონეზი. შედგით ღუმელში და მანამ გააჩერეთ, სანამ ზემოდან ოქროსფერ ქერქს არ გაიკეთებს.
გემრიელ სადილს გისურებთ
მე კიდევ კურდღლის ხორცით აღფრთოვანებული მაინც და მაინც არ ვარ. შეიძლება წესიერად მომზადებული არ მიმირთმევია და იმიტომაც.
უზრუნველყოფა Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)