პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა, პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
![]() ![]() |
პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა, პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 4,644 რეგისტრ.: 10-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
მოგესალმებით მეგობრებო.
მსურს გაგაცნოთ მწყრის გაპუტვის ახალი მეთოდი, რომელიც მოიძია კლუბის აქტიურმა წევრმა, ბატონმა პაატა ნოზაძემ ერთ-ერთ ჩვენთვის საყვარელ არხზე. ეს მეთოდი დაიტესტა და აპრობირებული იქნა, წელს, სეზონის გახსნის შემდეგ პაატას სახლშ კიკეთში. ტესტირებაში მონაწილეობას იღებდნენ ბატონები პაატა ნოძაძე, ნიკოლოზ კონდოლელი, მე თქვენი მონა მორჩილი დავით ვერულავა, ხოლო ოპერატორობა გასწია ჩვენმა ახალგაზრდა ფორუმელმა საბა ვერულავამ. მინდა გითხრათ, რომ შედეგმა მოლოდინს გადააჭარბა და ძლიერ გაგვახარა. გთხოვთ გაეცნოთ ტესტირების ამსახველ ვიდეოს და გაგვიზიაროთ თქვენი აზრი. https://www.youtube.com/watch?v=9nhnCq2rqa0 |
|
|
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 313 რეგისტრ.: 23-April 12 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
საბო პარაფინი კანამდე არ აღწევს ?.. ანუ საგემოვნო თვისებეზე არ მოქმედებს?..მიმიხვდი ხო კითხვის არსს.. არა მგონია პარაფინი ოდნავაც რომ შეჰყვეს სასიამოვნო იყოს
|
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 3,490 რეგისტრ.: 3-October 12 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მშვენიერია.
კარგია რო არ დაიზარეთ და ეს ჩვენც გაგვიზიარეთ გამოვცდი აუცილებლად. პ.ს. პარაფინი სად იღება? |
|
|
![]()
პოსტი
#4
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 211 რეგისტრ.: 25-December 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: georgia TBILISI ![]() |
მაგარია .
![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#5
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,248 რეგისტრ.: 18-September 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
ფაქინგ ემეიზინგ
![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#6
|
|
![]() მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 15,125 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
საბო
![]() მაგარია |
|
|
![]()
პოსტი
#7
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 14,709 რეგისტრ.: 18-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
მშვენიერია და მეც მაინტერესებს: პარაფინი თუ აღწევს კანამდე...
|
|
|
![]()
პოსტი
#8
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
პარაფინმა კიდევაც რომ მიაღწიოს კანამდე მარტივად მოაშორებთ, ცხელ წყალში 5 წამით ჩაუშვით და შემდეგ ტილოთი ან ქაღალდის ,,სალფეტკით" შეამშრალეთ.
|
|
|
![]()
პოსტი
#9
|
|
![]() მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 918 რეგისტრ.: 11-November 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მშვენიერი გამოგონებაა, ღირს ცდა.
ისე კარგად ბლომად მოგინადირებიათ |
|
|
![]()
პოსტი
#10
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 4,644 რეგისტრ.: 10-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
საბო პარაფინი კანამდე არ აღწევს ?.. ანუ საგემოვნო თვისებეზე არ მოქმედებს?..მიმიხვდი ხო კითხვის არსს.. არა მგონია პარაფინი ოდნავაც რომ შეჰყვეს სასიამოვნო იყოს არანაირად არ მოქმედებს საგემოვნო თვისებებზე. იგივე გემო ჰქონდა რაც ჩვეულებრივად გაპუტულს. პარაფინი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაიმარკეტზე. 1კგ ღირს 5,5 ლარი. რას დაახლოებით 120-150 მწყერს გაპუტავს. თუ მოგრჩებათ არც ეგ არ არის პრობლემა, შეინახავთ ქვაბიანად და შემდეგი მოხმარების წინ ისევ გაადნობთ. ასე რომ მიმართეთ ამ მეთოდს და არ ინანებთ. ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#11
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 191 რეგისტრ.: 13-June 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
არანაირად არ მოქმედებს საგემოვნო თვისებებზე. იგივე გემო ჰქონდა რაც ჩვეულებრივად გაპუტულს. პარაფინი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაიმარკეტზე. 1კგ ღირს 5,5 ლარი. რას დაახლოებით 120-150 მწყერს გაპუტავს. თუ მოგრჩებათ არც ეგ არ არის პრობლემა, შეინახავთ ქვაბიანად და შემდეგი მოხმარების წინ ისევ გაადნობთ. ასე რომ მიმართეთ ამ მეთოდს და არ ინანებთ. ![]() იდეალური მეთოდია, მხოლოდ პარაფინში ამოვლებამდე მწყერი 15-20 წუთით მაცივარში უნდა გაგეყინათ, ნაკლებად დაზიანდებოდა კანი https://youtu.be/ixDr1UxQcew |
|
|
![]()
პოსტი
#12
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,971 რეგისტრ.: 3-September 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: კახეთი ![]() |
ცხელი წყლით ვაკეთებ ყოველთვის. წყალი მუდმივად ცეცხლზე უნდა იდგეს და მწყერი მასში ჩაყურსო 10 წამით.
|
|
|
![]()
პოსტი
#13
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 14,709 რეგისტრ.: 18-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ოფტოპიკ:
http://www.ochopintre.ge/forum/index.php?showtopic=13562 ბორჯომის მოხალისეების თემა. შედით და ჩაეწერეთ სურვილის შემთხვევაში[size="5"][/size] |
|
|
![]()
პოსტი
#14
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 4,450 რეგისტრ.: 30-January 13 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ისე თაფლის სანთელი აჯობებს, უფრო ნატურალურია.
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 2nd May 2025 - 03:57 |