დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოოკლედ, ასე თუ ისე კარგი ხარისხის დანებზე გადავედი და შესაბამისად, მოვლის ტექნოლოგიებმაც დამაინტერესა.
პირველი, რაც მაინტერესებს, რა ზეთს იყენებთ დანებისთვის? + როგორი ზეთები გამოიყენება (ტოქსიკური/არატოქსიკური), როგორ ვაშორებთ ზეთს მარტივად და ხარისხიანად - სიტყვაზე, ხორცი უნდა დაჭრა იმ დანით, ამ ხორცის კი - ჭამას აპირებ, თავებს ხო არ დავიწამლავთ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
დანის მექანიზმი (თითო წვეთი გაწმენდის შემდეგ) შეიძლება ჩვეულებრივი იარაღის საზეთი საშუალებებით დაამუშაო, პირი თუ უჟანგავია მაშინ არც ზეთი არ ჭირდება, საწინაარმდეგო შემთხვევაში, ნებისმიერი საკვები ზეთი, გარეცხვის შემდეგ თითით წაუსვი დანის პირზე და შემდეგ ნაჭრით გაამშრალე, დიდი ხნის განმავლობაში დანის პირი არ დაიჟანგება.
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 9th July 2025 - 13:40 |