დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოოკლედ, ასე თუ ისე კარგი ხარისხის დანებზე გადავედი და შესაბამისად, მოვლის ტექნოლოგიებმაც დამაინტერესა.
პირველი, რაც მაინტერესებს, რა ზეთს იყენებთ დანებისთვის? + როგორი ზეთები გამოიყენება (ტოქსიკური/არატოქსიკური), როგორ ვაშორებთ ზეთს მარტივად და ხარისხიანად - სიტყვაზე, ხორცი უნდა დაჭრა იმ დანით, ამ ხორცის კი - ჭამას აპირებ, თავებს ხო არ დავიწამლავთ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
შალვა
გმადლობთ გამოხმაურებისთვის ![]() ორი დანა მაქვს ახლა: Gerber Big Rock და Gerber Gator II. პირველს 410A ფოლადის პირი აქვს, მეორეს 420. ორივეს უწერია რომ უჟანგავია. ე.ი. შემიძლია ზეთი საერთოდ არ ვიხმარო ამ დანებზე? Gator II დასაკეცია და ალბათ მექანიზმში ხანდახან იარაღის ზეთის ჩაწვეთება მაინც კარგი იქნება. (?) |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 8th July 2025 - 21:00 |