დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოოკლედ, ასე თუ ისე კარგი ხარისხის დანებზე გადავედი და შესაბამისად, მოვლის ტექნოლოგიებმაც დამაინტერესა.
პირველი, რაც მაინტერესებს, რა ზეთს იყენებთ დანებისთვის? + როგორი ზეთები გამოიყენება (ტოქსიკური/არატოქსიკური), როგორ ვაშორებთ ზეთს მარტივად და ხარისხიანად - სიტყვაზე, ხორცი უნდა დაჭრა იმ დანით, ამ ხორცის კი - ჭამას აპირებ, თავებს ხო არ დავიწამლავთ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
შალვა
დანის პირზე შეგიძლია არ იხმარო. დასაკეცია და ალბათ მექანიზმში ხანდახან იარაღის ზეთის ჩაწვეთება მაინც კარგი იქნება. წყალთან შეხების შემდეგ გაამშრალებ და მექანიზმში ერთ წვეთ ზეთს ჩააწვეთებ... იქნება და იქნებააააა. აჰაა, გასაგებია, დიდი მადლობა ![]() ზეთების ამბავი რადგან გავარკვიე, ახლა გალესვის საკითხიც მაინტერესებს. რითი ლესავთ ხოლმე დანებს? სპეც. სალესებით? ამაზონზე, Knifecenter-ზე ოხრად სხვადასხვა ტიპის სალესები ვნახე, მაგრამ იმდენია, დაიბნევი გამოუცდელი კაცი ![]() ახლა დაკვეთას მოყვება ეს სალესი: http://www.knifecenter.com/kc_new/store_detail.html?s=GB4307 უფასოდ გერბერის Promo კოდით, მაგრამ როგორც ვხვდები, ეს უფრო მინიატურული რამეა, უკვე გალესილ-მოვლილი დანა რომ სადმე წასვლის წინ გაატარ გამოატარო 1-2-ჯერ. უფრო მაინტერესებს რომელი სალესის აღება სჯობს ესე 20$-ის ფარგლებში, თუნდაც 30-ში... კარგადაც რომ ლესავდეს და ნორმ. ფასიც ჰქონდეს ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 4th September 2025 - 17:37 |