მწყრისგან მომზადებული კერძები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მწყრისგან მომზადებული კერძები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: !ბანდადებული! პოსტები: 489 რეგისტრ.: 5-February 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
პატივცემულნო ვინმემ თუ ვიცით მწყრის კერძები დავწეროოოთ (ტაფაში და შამფურზე ყველამ ვიცით)
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,658 რეგისტრ.: 27-July 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi/Georga ![]() |
წესი ნომერ 1. მწყერი მე-2 დღეს გაცილებით გემრიელი ვიდრე პირველივე დღეს.
2. მწყერი გაცილებით კარგად იწვება 2-ად გაჭრილი ხერხემალზე და არა მთლიანად ე.წ. ტაბაკათი. 3. შეკმაზვა შეიძლება ყველაფრით, მე ვარჩევ სვანურ მარილს, ნიგოზი ზაფხულში ცოტა მძიმედ მეჩვენება. 4. რაც უფრო მეტ ზეთს დაასხავ ტაფაზე - მით უკეთესია... 5. იდეალური ვარიანტია მწყერის შეწვა ნაკვერჩხალზე ანუ იზგარაზე (ბადეზე). |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 30th May 2025 - 21:09 |