მწყრისგან მომზადებული კერძები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მწყრისგან მომზადებული კერძები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: !ბანდადებული! პოსტები: 489 რეგისტრ.: 5-February 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
პატივცემულნო ვინმემ თუ ვიცით მწყრის კერძები დავწეროოოთ (ტაფაში და შამფურზე ყველამ ვიცით)
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() goga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 5,076 რეგისტრ.: 21-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
919
წესი ნომერ 1. მწყერი მე-2 დღეს გაცილებით გემრიელი ვიდრე პირველივე დღეს. გიგა ეს შეგიძლია უფრო განმარტო? დამაინტერესა. ანუ უმად შენახული და მეორე დღეს შემწვარი?თუ შემწვარი და შენახული?! და რა იწვევს ამ სიგემრიელეს. Davitus მოვთუშოთ ხახვი ბეკონთან ერთად, მწყერი დავჭრათ ხერხემალზე, შევკმაზოთ სვანური მარილით მოთუშულ ხახვს და ბეკონს დავუმატოთ თეთრი მშრალი ღვინო, მიღებულ მარინადში ამოვავლოთ შეკმაზული მწყერი და ბლომად ერბოში შევწვათ, რომ წამოწითლდება დავუმატოთ სოკო და დარჩენილი ხახვ-ბეკონ-ღვინოს მარინადი... გემრიელად მიირთვით... ძალიან მაგარია დავით მანდ მწყერი რაღათ გვინდა ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 30th May 2025 - 21:28 |