დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოოკლედ, ასე თუ ისე კარგი ხარისხის დანებზე გადავედი და შესაბამისად, მოვლის ტექნოლოგიებმაც დამაინტერესა.
პირველი, რაც მაინტერესებს, რა ზეთს იყენებთ დანებისთვის? + როგორი ზეთები გამოიყენება (ტოქსიკური/არატოქსიკური), როგორ ვაშორებთ ზეთს მარტივად და ხარისხიანად - სიტყვაზე, ხორცი უნდა დაჭრა იმ დანით, ამ ხორცის კი - ჭამას აპირებ, თავებს ხო არ დავიწამლავთ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 18,619 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
Geoჟორჟიკა
ნუ მაგას ტამპლიერას მეტი არავინ არ აკეთებს newsmile035.gif ჩემო პატარა ჟორჟიკა ერთი შენი განალესი დანა მანახე რითი ლესავ და მერე თუ გინდა შევაჯიბროთ ერთმანეთს(მიუხედავათ იმისა რომ არ მიყვარს მიტოლებები) ერთი ლევანამ შემოიხედოს აქ და მერე განახებთ შკურკის ძალას კაცი იარაღზე გრავიურას აკეთებს და რა გგონიათ რაზე ლესავს შტრიხერს შკურკაზე(არ მახსოვს ქართულად) |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 14th July 2025 - 23:12 |