დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოოკლედ, ასე თუ ისე კარგი ხარისხის დანებზე გადავედი და შესაბამისად, მოვლის ტექნოლოგიებმაც დამაინტერესა.
პირველი, რაც მაინტერესებს, რა ზეთს იყენებთ დანებისთვის? + როგორი ზეთები გამოიყენება (ტოქსიკური/არატოქსიკური), როგორ ვაშორებთ ზეთს მარტივად და ხარისხიანად - სიტყვაზე, ხორცი უნდა დაჭრა იმ დანით, ამ ხორცის კი - ჭამას აპირებ, თავებს ხო არ დავიწამლავთ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 933 რეგისტრ.: 30-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
T A M P L I E R
ზუმფარის ქაღალდია ქართულად. კარგი ზუმფარის ქარალდი ძალიან კარგი რამეა, სილიკონ-კარბიდის. ჩიქო ეგრეთწოდებული ნულევოი იგივე 600 ნომერია ხომ? 600 კარგია, მარა კიდევ უფრო წმინდათი თუ გააგრძელებ კიდევ უკეთეს სედეგს მიიღებ. მაგალითად 2000 ნომერი შკურკა სარკესავით პირს გაუკეთებს, წვერს გაიპარსავ ისეთს ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 5th July 2025 - 05:13 |