დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
დანის მოვლა, რა, როგორ და ა.შ. კითხვა/პასუხი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოოკლედ, ასე თუ ისე კარგი ხარისხის დანებზე გადავედი და შესაბამისად, მოვლის ტექნოლოგიებმაც დამაინტერესა.
პირველი, რაც მაინტერესებს, რა ზეთს იყენებთ დანებისთვის? + როგორი ზეთები გამოიყენება (ტოქსიკური/არატოქსიკური), როგორ ვაშორებთ ზეთს მარტივად და ხარისხიანად - სიტყვაზე, ხორცი უნდა დაჭრა იმ დანით, ამ ხორცის კი - ჭამას აპირებ, თავებს ხო არ დავიწამლავთ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
nihontoman
3000 არამგონია რომ ჰქონოდა. მგონი 2000 ქონდა მაქს. თუმცა გაიარე და ნახე. ზომები აქვს სადღაც A4 ფურცელზე ოდნავ დიდად დაჭრილი. და აქვს 2-ნაირები, 50 თეთრიანები და ლარიანები ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 4th September 2025 - 17:40 |