კამბალა, როგორ მოვამზადო? :) |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კამბალა, როგორ მოვამზადო? :) |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მოკლედ, მაქვს 1 ცალი კამბალა, გაყინული. ნაყიდიაო გუდვილში.
ვნახე მაცივარში, გამოვიღე იქიდან და ახლა დავდე მაგიდაზე რომ გადნეს. მაინტერესებს, როგორ მოვამზადო? რამე სპეც რეცეფტი უნდა? თუ პირდაპირ ფქვილში ამოვავლო და ტაფაზე? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
Power_VANO
ჩემ რეცეპტს გეტყვი. მე ვაკეთებ შემდეგნაირად: ვიღებ სიმინდის ფქვილს, შეიძლება პურისაც აიღო, მაგრამ სიმინდში ამოვლებული კარგ "კორაჩკას" იკეთებს. აიღებ სვანურ მარილს, ცოტა ბლომად შავ წიწაკას და კარგად გადაურევ. მერე იღებ კამბალას, ჭრი სასურველ ზომებად, კარგად ამოვავლებ ფქვილში, ოდნავ ჩამოფერთხავ ზედმეტისაგან და ეგრევ ზეთიან+ერბოიან ტაფაზე კარგად შეფიცხინებამდე, ცხიმი ცოტა ბლომად უნდა. გამზადებულს უკვე რაც გინდა ის უქენი, გარნირად ძალიან მომწონს კარტოფილის პიურე, ან კიდევ მაიონეზის ბაჟეში ვდებ, ოღონდ ბაჟეში თუ ჩადებ ეცადე ცხელივე ჩააწყო და ტაფაზე რა ცხიმიც დარჩება ისიც შიგნით ჩაასხა, თუ უბრალოდ რამე გარნირთან დააყოლებ ბევრი ლიმონის მოსხმა არ დაგავიწყდეს თეფშზე გადმოღებისას. თუ ბაჟე გადაწყვიტე რეცეპტს დაგიწერ თუ გნდა |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 14th June 2025 - 03:50 |