კამბალა, როგორ მოვამზადო? :) |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
|
კამბალა, როგორ მოვამზადო? :) |
Oct 24 2010, 20:01
პოსტი
#1
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 717 რეგისტრ.: 4-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება |
მოკლედ, მაქვს 1 ცალი კამბალა, გაყინული. ნაყიდიაო გუდვილში.
ვნახე მაცივარში, გამოვიღე იქიდან და ახლა დავდე მაგიდაზე რომ გადნეს. მაინტერესებს, როგორ მოვამზადო? რამე სპეც რეცეფტი უნდა? თუ პირდაპირ ფქვილში ამოვავლო და ტაფაზე? |
|
|
|
![]() |
Oct 24 2010, 20:15
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება |
Power_VANO
ჩემ რეცეპტს გეტყვი. მე ვაკეთებ შემდეგნაირად: ვიღებ სიმინდის ფქვილს, შეიძლება პურისაც აიღო, მაგრამ სიმინდში ამოვლებული კარგ "კორაჩკას" იკეთებს. აიღებ სვანურ მარილს, ცოტა ბლომად შავ წიწაკას და კარგად გადაურევ. მერე იღებ კამბალას, ჭრი სასურველ ზომებად, კარგად ამოვავლებ ფქვილში, ოდნავ ჩამოფერთხავ ზედმეტისაგან და ეგრევ ზეთიან+ერბოიან ტაფაზე კარგად შეფიცხინებამდე, ცხიმი ცოტა ბლომად უნდა. გამზადებულს უკვე რაც გინდა ის უქენი, გარნირად ძალიან მომწონს კარტოფილის პიურე, ან კიდევ მაიონეზის ბაჟეში ვდებ, ოღონდ ბაჟეში თუ ჩადებ ეცადე ცხელივე ჩააწყო და ტაფაზე რა ცხიმიც დარჩება ისიც შიგნით ჩაასხა, თუ უბრალოდ რამე გარნირთან დააყოლებ ბევრი ლიმონის მოსხმა არ დაგავიწყდეს თეფშზე გადმოღებისას. თუ ბაჟე გადაწყვიტე რეცეპტს დაგიწერ თუ გნდა |
|
|
|
Power_VANO კამბალა Oct 24 2010, 20:01
Power_VANO ვიტო
გაიხარე, წავი... Oct 24 2010, 20:23
ვიტო Power_VANO
სვანური მარილ... Oct 24 2010, 20:54
Power_VANO კი, კი, სუნელები არი... Oct 24 2010, 20:56
ვიტო Power_VANO
დანდური არის ე... Oct 24 2010, 20:58
Power_VANO ჰოო ეგ ნამდვილად ა... Oct 24 2010, 20:59
Power_VANO ვიტო PM ნახე რა Oct 24 2010, 21:23![]() ![]() |
| მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 10th November 2025 - 05:06 |