იხვი, და მისგან დამზადებული კერძები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
|
იხვი, და მისგან დამზადებული კერძები |
Nov 1 2010, 11:05
პოსტი
#1
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 3,710 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: TBILISI |
აბა თუ ვინმემ რამე კარგი რეცეპტი იცით დაწერეთ, სირცხვილია იხვზე რო არ წერია არაფერი....
|
|
|
|
![]() |
Nov 11 2010, 23:22
პოსტი
#2
|
|
![]() ადმინი გიყურებს შენ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 14,406 რეგისტრ.: 12-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi |
თიხის შემთხვევაში 300 გრადუსზე აჩერებენ 3 საათი. თიხის მოცილების შემდეგ ერთი ხელის დარტყმით ყველა ძვალი სცვივა. ბოდიში მაგრამ, აქ ცოტა უზუსტობა ხომ არ არის? 300 გრადუსზე 3 საათი ხუმრობა არ არის ხორცის გაჩერება, ჩვეულებრივ სტეიკს სადღაც 25 წუთი სჭირდება 170 გრადუსზე ღუმელში რომ მიიღო კარგად შემწვარი (well done) და 3 საათი 300 გრადუსზე საწყალი იხვისგან ალბათ ნახშირი თუ დარჩებაა |
|
|
|
შოთა.03 იხვი Nov 1 2010, 11:05
კახაბერ იხვი კარგად გავასუ... Nov 11 2010, 16:08
შოთა.03 Davitus
ციტატა(Davitus @ 12th No... Nov 12 2010, 08:33
კახაბერ თიხა, ბატონო, თიხა. ... Nov 12 2010, 08:39
feroni კაი იხვის ხარჩოს ა... Nov 12 2010, 19:48
კახაბერ კარგად გასუფთავებ... Nov 13 2010, 13:18
დათაბატონი ისეთ რეცეპტებს წერ... Nov 13 2010, 15:36
შოთა.03 კახაბერ
ციტატა(კა... Nov 13 2010, 16:01
კახაბერ შოთა.03
ბოდიში... დაჭრ... Nov 13 2010, 16:05
კახაბერ იხვი შიანური სასარ... Nov 13 2010, 18:13
Rey - წელს რამოდენიმეჯე... Apr 7 2015, 15:01
Ika Exs საინტერესოა, აუცილ... Jul 15 2015, 21:10
ნოსო Rey -
ყველაფერი კარგი... Jul 16 2015, 11:07![]() ![]() |
| მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 10th November 2025 - 12:36 |