როგორ მზადდება???... - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

როგორ მზადდება???...
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Jan 21 2011, 23:37
პოსტი #1


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



შესაბამისი თემა ვერ ვნახე...არადა ძალიან მაინტერესებს.
თუ ვინმემ იცით რეცეპტი..თუ როგორ მზადდება ქათმის კუჭმაჭისგან ჩაშუშული კერძი..კეცებზე რომ არის ხოლმე რესტორნებში(მაგალითად იაღოველებში) ძალიან დამავალებთ მიყვარს დაა ცოლს მინდა ვასწავლო. newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
 
Start new topic
გამოხმაურებები
საბო
პოსტი Jan 22 2011, 00:08
პოსტი #2


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,644
რეგისტრ.: 10-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi



შევეცდები შემოგთავაზო ჩმემებური რეცეპტი.

ვიღებთ კარგად გარეცხილ კუჭმაჭს. ტაფაზე ან კეცზე ვასხამთ ცოტა წყალს. ვაყრით ზედ კუჭმაჭს და ვახურავთ სახურავს. მცირედი მოთუ შვის შემდეგ( წყალს რომ ჩაიშრობს და ფერი რომ შეეცვლება ) ვასხამთ ზეთს და მიგვყავს შეწითლებამდე. შემდეგ ვაყრით წვრილად დაჭრილ ხახვს და ვთუშავათ ხავთან ერთად. მოგვიანებით ვაყრით წვრილად დაჭრილ მწვანილს( ქინძი, ოხრახუში), ვაყრით მარილს და წიწაკას გემოვნებით. დავუძახებთ მეზობელ მეგობრებს და მივირთმევთ ღვინოსთან ერთად.
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

პოსტი ამ თემაში


Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 23rd May 2025 - 02:26