როგორ მზადდება???... |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
როგორ მზადდება???... |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შესაბამისი თემა ვერ ვნახე...არადა ძალიან მაინტერესებს.
თუ ვინმემ იცით რეცეპტი..თუ როგორ მზადდება ქათმის კუჭმაჭისგან ჩაშუშული კერძი..კეცებზე რომ არის ხოლმე რესტორნებში(მაგალითად იაღოველებში) ძალიან დამავალებთ მიყვარს დაა ცოლს მინდა ვასწავლო. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 4,644 რეგისტრ.: 10-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
შევეცდები შემოგთავაზო ჩმემებური რეცეპტი.
ვიღებთ კარგად გარეცხილ კუჭმაჭს. ტაფაზე ან კეცზე ვასხამთ ცოტა წყალს. ვაყრით ზედ კუჭმაჭს და ვახურავთ სახურავს. მცირედი მოთუ შვის შემდეგ( წყალს რომ ჩაიშრობს და ფერი რომ შეეცვლება ) ვასხამთ ზეთს და მიგვყავს შეწითლებამდე. შემდეგ ვაყრით წვრილად დაჭრილ ხახვს და ვთუშავათ ხავთან ერთად. მოგვიანებით ვაყრით წვრილად დაჭრილ მწვანილს( ქინძი, ოხრახუში), ვაყრით მარილს და წიწაკას გემოვნებით. დავუძახებთ მეზობელ მეგობრებს და მივირთმევთ ღვინოსთან ერთად. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 23rd May 2025 - 02:26 |