როგორ მზადდება???... |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
|
როგორ მზადდება???... |
Jan 21 2011, 23:37
პოსტი
#1
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი |
შესაბამისი თემა ვერ ვნახე...არადა ძალიან მაინტერესებს.
თუ ვინმემ იცით რეცეპტი..თუ როგორ მზადდება ქათმის კუჭმაჭისგან ჩაშუშული კერძი..კეცებზე რომ არის ხოლმე რესტორნებში(მაგალითად იაღოველებში) ძალიან დამავალებთ მიყვარს დაა ცოლს მინდა ვასწავლო. |
|
|
|
![]() |
Jan 22 2011, 00:08
პოსტი
#2
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 4,644 რეგისტრ.: 10-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi |
შევეცდები შემოგთავაზო ჩმემებური რეცეპტი.
ვიღებთ კარგად გარეცხილ კუჭმაჭს. ტაფაზე ან კეცზე ვასხამთ ცოტა წყალს. ვაყრით ზედ კუჭმაჭს და ვახურავთ სახურავს. მცირედი მოთუ შვის შემდეგ( წყალს რომ ჩაიშრობს და ფერი რომ შეეცვლება ) ვასხამთ ზეთს და მიგვყავს შეწითლებამდე. შემდეგ ვაყრით წვრილად დაჭრილ ხახვს და ვთუშავათ ხავთან ერთად. მოგვიანებით ვაყრით წვრილად დაჭრილ მწვანილს( ქინძი, ოხრახუში), ვაყრით მარილს და წიწაკას გემოვნებით. დავუძახებთ მეზობელ მეგობრებს და მივირთმევთ ღვინოსთან ერთად.
|
|
|
|
ლევანი როგორ მზადდება???... Jan 21 2011, 23:37
ჰერცოგი997 საღოლ საბო გეტყობა... Jan 22 2011, 00:29
ლევანი ციტატა(sabo73 @ 22nd January 2011... Jan 22 2011, 01:07
ჰერცოგი997 ღორის ცხიმი Jan 22 2011, 01:25
შალვა sabo73
კარგი რეცეპტია, ... Jan 22 2011, 12:17
თენგო შალვა
ციტატა(shalva @ ... Jan 22 2011, 13:34
Danelli დამასწარით ბატონო ... Jan 22 2011, 13:47
გიორგი მე დავუმატებდი ერთ... Jan 22 2011, 13:48
ლევანი ციტატა(shalva @ 22nd January 2011... Jan 22 2011, 14:02
Davitus ლევანი
პირადპირ გ... Jan 22 2011, 14:22
ლევანი არ გამომივიდა კუჭმ... Jan 22 2011, 23:33
sabo73 ციტატა(ლევანი @ Jan 2... Jan 23 2011, 00:10
ლევანი sabo73
კაცო...იმ ვარიან... Jan 23 2011, 01:18
DATKA ვააა ეს რა გემრიელ... Jan 23 2011, 09:13
უიარაღო ბარემ აქ მივაწერ. ა... May 20 2014, 10:56![]() ![]() |
| მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 10th November 2025 - 00:04 |