როგორ მზადდება???... - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

როგორ მზადდება???...
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Jan 21 2011, 23:37
პოსტი #1


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



შესაბამისი თემა ვერ ვნახე...არადა ძალიან მაინტერესებს.
თუ ვინმემ იცით რეცეპტი..თუ როგორ მზადდება ქათმის კუჭმაჭისგან ჩაშუშული კერძი..კეცებზე რომ არის ხოლმე რესტორნებში(მაგალითად იაღოველებში) ძალიან დამავალებთ მიყვარს დაა ცოლს მინდა ვასწავლო. newsmile035.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
 
Start new topic
გამოხმაურებები
ლევან ყიასაშვილი
პოსტი Jan 22 2011, 14:02
პოსტი #2


დიდოსტატი
********

ჯგუფი: კლუბის წევრი
პოსტები: 11,247
რეგისტრ.: 15-May 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(shalva @ 22nd January 2011 - 14:17) *
კარგი რეცეპტია, მე დავუმატებდი ცოტა უცხოსუნელს, დაფქვილ შავ პილპილს და ბოლოს ბროწეულის მარცვლებს.

აუცილებლად გავითვალისწინებ. newsmile027.gif newsmile027.gif
ციტატა(qarqashadze @ 22nd January 2011 - 15:34) *
ხომ არ მოგვეწყო დიდი კუჭმაჭობანა?!

გადასარევი აზრია. newsmile027.gif newsmile027.gif კუჭმაჭფართი. newsmile035.gif
ციტატა(somkhishvili @ 22nd January 2011 - 15:48) *
მე დავუმატებდი ერთ 10 ლიტრა ღვინოს, ყველს, მჭადს და რამე ზაკუსკას

10 ლიტრა არ გვეყოფა. მინიმუმ 20. და მაგ ზაკუსკებს სამწვადე დაამშვენებდა. newsmile05.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

პოსტი ამ თემაში


Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 22nd May 2025 - 12:10