როგორ მზადდება???... |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
როგორ მზადდება???... |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შესაბამისი თემა ვერ ვნახე...არადა ძალიან მაინტერესებს.
თუ ვინმემ იცით რეცეპტი..თუ როგორ მზადდება ქათმის კუჭმაჭისგან ჩაშუშული კერძი..კეცებზე რომ არის ხოლმე რესტორნებში(მაგალითად იაღოველებში) ძალიან დამავალებთ მიყვარს დაა ცოლს მინდა ვასწავლო. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
კარგი რეცეპტია, მე დავუმატებდი ცოტა უცხოსუნელს, დაფქვილ შავ პილპილს და ბოლოს ბროწეულის მარცვლებს. აუცილებლად გავითვალისწინებ. ![]() ![]() ხომ არ მოგვეწყო დიდი კუჭმაჭობანა?! გადასარევი აზრია. ![]() ![]() ![]() მე დავუმატებდი ერთ 10 ლიტრა ღვინოს, ყველს, მჭადს და რამე ზაკუსკას 10 ლიტრა არ გვეყოფა. მინიმუმ 20. და მაგ ზაკუსკებს სამწვადე დაამშვენებდა. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 12:10 |