როგორ მზადდება???... |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
როგორ მზადდება???... |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შესაბამისი თემა ვერ ვნახე...არადა ძალიან მაინტერესებს.
თუ ვინმემ იცით რეცეპტი..თუ როგორ მზადდება ქათმის კუჭმაჭისგან ჩაშუშული კერძი..კეცებზე რომ არის ხოლმე რესტორნებში(მაგალითად იაღოველებში) ძალიან დამავალებთ მიყვარს დაა ცოლს მინდა ვასწავლო. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
არ გამომივიდა კუჭმაჭი. ჩავატარე ექსპერიმენტი და რაღაც სხვა რამე მივიღე.(სულ არ გავდა იაღოურს) მოხარშული ხორცის ნაკუწებს გავდა.(ისე გემოს არაუშავდა) ჩაშუჩვა გავაგრელე და საერთოდ გამოშრა...მოკლედ..რაღაცა კვერცხობა გამოგვივიდა. მოკლედ...სამზარეულოში არ შევიშვები...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 16:10 |