სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
კალმახი და სოკო (კალმახა სოკო არ გეგონოთ) სოკო: მაგ. ქამა ან მიქლიო ან მჭადო(წვრილად დაჭრილი) ტაფაზე კარაქში ხახვთან ერთად მოვთუშოთ ცოტა მწვანილები დავუმატოთ, მომზადების შემდეგ კალმახს მუცელი ამოვუვსოთ და ბამბის ძაფით ამოვკეროთ, იგივე ცხიმში ვწვავთ კალმახს ორივე მხრიდან. ნუ მარილი და წიწაკა თქვენი გემოვნებით.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 15,125 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
მოკლედ გავედით მე და ნუკრი MAX ლისისკენ, წესით მწყერზე სავარჯიშოთ.
![]() ჩვენ ჩვენი ძაღლებით ![]() ![]() მწყერი ვერ ვნახეთ, სამაგიეროდ ვნახეთ ესენი...... ![]() და სოკოები ![]() ზოგი შევაგროვეთ ![]() მაგალითად ქამა ![]() ზოგიც არ შევაგროვეთ ![]() წავედით სახლში და დავიწყე: ჯერ დავჭერი ხახვი, გავრეცხე სოკო და გამდნერ კარაქში ჩავუშვი [URL=http://www.radikal.ru] ![]() ყველაზე მარტივი ხერხით მომზადება ![]() დავაყაროთ ხახვი ![]() დავახუროთ თავი ![]() მოვაყაროთ მწვანილი და მარილი და სოკოც მზადაა ![]() ესე დამთავრდა ჩვენი მწყერზე გასვლა |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 1st June 2025 - 15:46 |