სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
კალმახი და სოკო (კალმახა სოკო არ გეგონოთ) სოკო: მაგ. ქამა ან მიქლიო ან მჭადო(წვრილად დაჭრილი) ტაფაზე კარაქში ხახვთან ერთად მოვთუშოთ ცოტა მწვანილები დავუმატოთ, მომზადების შემდეგ კალმახს მუცელი ამოვუვსოთ და ბამბის ძაფით ამოვკეროთ, იგივე ცხიმში ვწვავთ კალმახს ორივე მხრიდან. ნუ მარილი და წიწაკა თქვენი გემოვნებით.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ბესო
100% მეთოდი თუ იცით ვინმემ, შხამიანი სოკო როგორ უნდა გამოარჩიო? თუნდაც ქვაბში ჩაყრის ან მომზადების შემდეგ? მაგის იდენიფიკაციას ვერ გააკებ, ყველაფერი ტყუილია რასაც ამბობენ ვერცხლის კოვზზე დახახვზე, და კიდევ რაღაც სისულელეებზე, სოკო ძალიან საშიში რაღაცაა და ტუ არ იცი რას კრიფავ ჯობია არ შეეხო, სადღაც წავიკითხე გადარჩენის ამბავში რა ექსპერიმენტი შეიძლება ჩაატარო რომ ნაკლებათ გავნოს სოკომ, მერე გადავხედავ ჩემ წიგნებს და დავდებ.... |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 3rd June 2025 - 04:40 |