სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
კალმახი და სოკო (კალმახა სოკო არ გეგონოთ) სოკო: მაგ. ქამა ან მიქლიო ან მჭადო(წვრილად დაჭრილი) ტაფაზე კარაქში ხახვთან ერთად მოვთუშოთ ცოტა მწვანილები დავუმატოთ, მომზადების შემდეგ კალმახს მუცელი ამოვუვსოთ და ბამბის ძაფით ამოვკეროთ, იგივე ცხიმში ვწვავთ კალმახს ორივე მხრიდან. ნუ მარილი და წიწაკა თქვენი გემოვნებით.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,830 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: poti ![]() |
ბესო
არარსებობს საქსრთველოში სოლო რომელსაც 2ჯერ მოხარშავ გადაუღვრი 2ვეჯერ წყალ და იმან მოგწამლოს,თუგინდა შხამიანიც იყოს ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ბესო არარსებობს საქსრთველოში სოლო რომელსაც 2ჯერ მოხარშავ გადაუღვრი 2ვეჯერ წყალ და იმან მოგწამლოს,თუგინდა შხამიანიც იყოს ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ნოსო რეებს წერ თუ ძმახარ ! ვინმემ რომ დაგიჯეროს და 100% გაფართხალდეს მერე რას შვები? მდა... მოკლედ სოკოს ვინც კრეფს რუსულ "რულეტკას" თამაშობს "ზნაჩიტ" რა... ![]() ვინც იცის იმას არც მოკრეფა არც ყიდვა არ ეშლება, თავიდან ნელნელა რომელიმე ერთი სახეობით უნდა დაიწყო, უნდა ცნობდე სოკოს ყველა სტადიაში, პატარა, საშუალო, დიდი, გადაბერებული, კარგი მასწავლებელი უცებ დაგამხეცებინებს. |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 1st June 2025 - 15:46 |