თევზის დამარილება გამოყვანა |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის დამარილება გამოყვანა |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 228 რეგისტრ.: 6-July 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: saqartvelo. Chaxoxbili ![]() |
ბევრი ვეძებე და ვერ ვნახე მსგავსი თემა და თუ ვინმემ რამე იცით დაწერეთ როგორ მარილდება თევზი საზნის დამარილება მინდა და რას მირჩევთ როგორ დავამარილო?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,242 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
მე მაცივარში ვაჩერებ 5 დღემდე, შემდეგ კუდით ვაცვავ, ზედმეტი სითხე და მარილი თავისკენ რომ დაილექოს, როგორც იცით ამ სითხეს სიმწარეც გამოაქვს თევზის ტანიდან, ხოდა ლუდზე კიდევ თავს არ მივირთმევთ, კუდი კიდევ კარგი გასართობია
![]() კიდევ ერთ მარტივ საკითხს შევეხები, დიდი ზომის თევზის დამარილებისას, მე თევზს ზურგის მხრიდან ვჭრი და ისე გამოვშიგნავ, რადგან თევზი ქონს მუცლის მხარეს იგროვებს, გაჭრისას დიდი შანსია, დაზიანდეს ცხიმოვანი ფენა და ცხიმი დავკარგოთ ასე მომზადებული წალკის დიდრონი კარასებიც ძალიან კარგია დამარილებული ლუდზე |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 13th June 2025 - 15:32 |