მაჩვი და მისგან დამზადებული კერძები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მაჩვი და მისგან დამზადებული კერძები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ბატონებო, მაჩვის ხორცზე თუ გსმენიათ რამე? პრაქტიკაში თუ გქონია შეხება.
ამბობენ რომ ძალიან გემრიელი ხორცი (განსაკუთრებით შემოდგომის ბოლოს, სიმინდის ყანებში თუ არის ნაკვები) აქვსო, ეს მითია თუ რეალობა? |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ადმინი გიყურებს შენ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 14,406 რეგისტრ.: 12-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
სწორად გაგიგია, კუდქვეშ აქვს ცხიმი, სადაც განთავსებულია ჯირკვლები, სასწრაფო წესით უნდა ამოიჭრას და მოშორდეს კუდქვეშ მოთავსებული მთლიანი ცხიმი, რომელსაც თავისთავად მიყვება მასში განთავსებული ჯირკვლები
მაჩვის ხორცის მომზადებას ცოდნა უნდა, მე მიჭამია რამდენჯერმე, სხავადასხვა ადამიანის მომზადებული და მინდა ვთქვა, რომ 2 ჯერ მომეწონა მხოლოდ, სპეციალური მარინადი და ამბავი არ სჭირდება (ეგრე ნებისმიერი ხორცი, შეიძლება გემრიელად გამოიყვანო) იმის გამო რომ მაჩვის ხორცი მშრალია, ღორის ხორცივით ადვილად არ დაგნებდებათ : )) თავიდან წყალში უნდა დავალბოთ (არამარილიანში, ოსმოსური წნევა თავისას იზამს და უარეს შედეგს მივიღებთ) დამარინადება სხვა სფეროა საერთოდ, და მე ვამბობ უბრალო მომზადებას, ყველანაირი დამხმარე სპეციების გარეშე წყლიდან ამოღებული, ეგრევე უნდა მოიხარშოს და მერე შეიწვას, თუ ეგრევე შეიწვება, გამოშრება სწრაფად და ლანჩასავით გახდება ხორცი, მითუმეტეს როცა გაცივდება და მთელი წყლის შემცველობა გამოშრება |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 15th July 2025 - 01:46 |