მაჩვი და მისგან დამზადებული კერძები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მაჩვი და მისგან დამზადებული კერძები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ბატონებო, მაჩვის ხორცზე თუ გსმენიათ რამე? პრაქტიკაში თუ გქონია შეხება.
ამბობენ რომ ძალიან გემრიელი ხორცი (განსაკუთრებით შემოდგომის ბოლოს, სიმინდის ყანებში თუ არის ნაკვები) აქვსო, ეს მითია თუ რეალობა? |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 5,089 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: რუსთავი ![]() |
დაწერა დავითუსამ ეგრეა! კუდგქვეშ აქვს ორი ცალი ჯორკვალი სადაც სპეციპიკური სეკრეტი გამომუშავდება და ერთგვარ დამცველობით ფუნქციას ასრულებს სოროში დაუპატიჟებეილი სტუმრებისთვის ისევე როგორც მყრალას და ზოგიერთ სხვა ცხოველებსა აქვთ მოკლვლისას პირველ რიგში ეს ჯირკვლები უნდა ამოეჭრას რაც დიდია ცხოველი მით მძაფრი სუნის მატარებელია დიდ ცხოველს დიდი ჯირკვლები აქვს და მაგიტომ ეგ კიარა და დიდი ტახის მოკლვლისს პირველივე წუთებში თუ სათესლე ჯორკვლები არ მოეჭრა საშინელ სუნს იკიდევს მთელი ხორცი და საჭმელად გაოუსადეგარი ხდება. კურდღელს კი პირველ რიგში აშარდვინებენ უკანა ფეხებზე დააბიჯებ წინა თათებს აქაჩავ და მენჯის არეში დააწვები ცერს და ქვემოთ ჩააყოლებ ასე შარდი გამოვა და აღარც სუნი ექნება.
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 18th July 2025 - 02:31 |