სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
კალმახი და სოკო (კალმახა სოკო არ გეგონოთ) სოკო: მაგ. ქამა ან მიქლიო ან მჭადო(წვრილად დაჭრილი) ტაფაზე კარაქში ხახვთან ერთად მოვთუშოთ ცოტა მწვანილები დავუმატოთ, მომზადების შემდეგ კალმახს მუცელი ამოვუვსოთ და ბამბის ძაფით ამოვკეროთ, იგივე ცხიმში ვწვავთ კალმახს ორივე მხრიდან. ნუ მარილი და წიწაკა თქვენი გემოვნებით.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
919
მჭადოს ფორმის ახსნა ძალიან გამიჭირდება იმ მარტივი მიზეზის გამო რომ ყველა სიკო ძირითადად ერათმანეთს გავს, მაგრამ თხელ ფეხზე ნაღდად არ დგას... ის ვიცი რომ დიდი გურმანჯული თვისებებით არ გამოირჩევა მგრამ უმათ იჭმევა, ძალიან ხშირად მიჭამია ტყეში ნადირობის დროს, ზუსტად მგითი ფასდება პირადად ცემთვის, არფრის შემთხვევაში შიმშილს გიკლავს თორე ნერწყვი ნაღდად არ მომდის მაგ ჯიშზე, "დაჟე" იმას ვიტყოდი რომ ყველაზე უგემური სოკოათქო............. |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 3rd June 2025 - 04:16 |