ე.წ. "პრიკორმკა" მისაჩვევი, ვინ როგორ ამზადებს ფაფებს |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
ე.წ. "პრიკორმკა" მისაჩვევი, ვინ როგორ ამზადებს ფაფებს |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 493 რეგისტრ.: 12-July 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Usa ![]() |
სალამი,ძაან მაინტერესებს მეთოდები და ეგრედძოდებული პადკორმკების გაკეთება ძირითადათ ტბებისთვის,თუ ვინმემ რამე იცით ან გამოცდილება გაქვთ ჩვენც გვასძავლეტ და აქ დაფოსტეთ,მგონი სწორ განყოფილებაში გავხსენი თემა.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 18,619 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
FISHERMAN
მიშაჯან პერლოვკა როგორც ბაზა ისეა ანუ არომატიზატორის როლს არ ასრულებს აიღებ პერლოვკას (მოხარშულს) დაამატებ საფანელს(მშრალად) ფირმენნი პრიკორმკას(ერთ პაკეტს(გააჩნია რამდენს ამზადებ)) და ძალიან კარგია თუ თხევად არომატიზატორსაც დამატებ აურევ ამ ყველაფერს ერთად შეაზავებ ისე რომ ბურთულები შეიკრას და წყალზე დაცემისას არ გასკდეს,თორე შეიქმნება"ობლაკა მუწი" და მოვა ბევრი წვრილი თევზი(რომელიც გაგაწამებს) |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 8th May 2025 - 07:37 |