სახლში დატენილი ვაზნები VS ქარხნული |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სახლში დატენილი ვაზნები VS ქარხნული |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მე სახლის ვაზნების არ მწამს, შეგიძლიათ დანცხოთ,
ეხლა არგუმენტების წერის ნერვები არ მაქვს, თვენები გამოუშვით და მერე მე გეტყვით ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
[b]იკო1981
ზომები და ხორცი რა შუაშია, სახლიში დატენილს და ქარხნულს შორის, მთავარი საფანტის ზომაა და დენთის რაოდნობა ![]() ზახარა პირველი 2 პუნქტი გავიგე და მესამე შეუსაბამობაში მოდის ![]() ეხლა რა მინდა გითხრათ................ ჯერესეგეცერთი რომ წინა გვერდებზე ავღნიშნე რომ მაინცდამაინც საქართველოში არსებულ ტყვიების ბაზარზე ნუ დამელაპარაკებითთქო, თემა არის ზოგადად ქარხნულებზე, ანუ იგულისხმება სხვა ის ტყიებიც რომლებიც მაგალითად შეიძლება "იტალიაში" შეგვხვდეს. და გამაგებინეთ არ შეიძლება მწყერზე 24 გრამიანები რომ იყიდოთ და დატენვის პრობლემა მოიხსნათ? თან კარგად იცით რომ მწყერს მტვერი რომ ესროლო ეგეც კლავს ![]() ან კიდევ თქვენ იცით რა გჭირდებათ და მსოფლიო ბრენდებმა არა?[/b] |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 11th July 2025 - 19:04 |