სოკოს გარჩევა, განვიხილოთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სოკოს გარჩევა, განვიხილოთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,812 რეგისტრ.: 13-July 12 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: შიდა ქართლი, გორი ![]() |
მოკლედ ბევრი ვეძებე და ასეთი თემა ვერ ვნახე, ბევრი თემებია გახსნილი სოკოს მომზადებაზე, სოკოების ნაირსახეობაზე და ასე შემდეგ, მაგრამ ვერ ვნახე თემა რომელიც დაეხმარება დამწყებს (მათ შორიე მე) სოკოების ერთმანეთისგან გარჩევაში, ანუ როგორ გავარჩიოთ სოკო შხამიანია თუ არა, არსებობს თუ არა რაიმე ზედააპირული ნიშნები, რაც დაგვეხმარება გავარჩიოთ ესა თუ ის სოკო?
კვირას მთაში ვიყავი სანადიროდ და საკმაოდ ბევრი ვნახე სოკოები, მაგრამ ვერ დავკრიფე არცოდნის გამო, სწორედ ამიტომ გამიჩნდა ასეთი თემის გახსნის სურვილი მოდერ, თუ გახსნილია ასეთი თემა უბრალოდ წაშალეთ ან შეუერთეთ იმას და ეგ იქნება ![]() |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ადმინი გიყურებს შენ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: გლობალ-ადმინი პოსტები: 14,406 რეგისტრ.: 12-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
kajuberi
![]() ტრუფელის არომატით გაჯერებული რიზოტო მაქვს მირთმეული იტალიაში - რომში, მე სანამ ამიხსნიდნენ მანამდე ვჭამე და მივხვდი რომ ყველაფერი დაკავშირებულია ფსიქოლოგიურ ფაქტორთან, იმის გამო რომ საკმაოდ ძვირი ღირს და იშვიათობაა, გურმანები აფანატებენ, მართალი გიტხრათ რაც ახლა წავიკითხე, ამდენი არომატები არ შემიგრძვნია, მაგრამ რაღაც განსაკუთრებული გემოს კერძს რომ მივირთმევდი ეგ "მოვწვი" არადა ბრინჯზე დიდად არ ვგიჟდები მაგრამ, საკმაოდ მომეწონა თურმე ტრუფელის დამსახურება ყოფილა, ფასი რომ გავიგე რაც გადიხადეს... მაგრა გამიტყდა ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 31st May 2025 - 05:34 |