შესაბოლი მოწყობილობები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
შესაბოლი მოწყობილობები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,031 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
აი თევზის შებოლვა 15 წუთში
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
შვებულების დროს იმერეთში მე და ჩემმა სიმამრმა ჩვენი ძალებით გავაკეთეთ შესაბოლი მოწყობილობა პრიმიტიული (ალბათ ამიტომ ტანსაცმელს ვიჩინის სუნი ასდიოდა და მეორე დღეს არ მაცმევდნენ) გამოვცადე: ფოთში შეძენილი კეფალი, წიწილი(ტოლკოშტო ბეგალა) და ხბოს ანტრიკოტი და ნეკნები, ამ ბოლომ ზემო იმერეთის მოსახლეობის უდიდესი ნაწილის დიდი მოწონება დაიმსახურა, აქვე ვდებ მომზადების რეცეპტს: ხბოს ან ახალგაზრდა ძროხის ზემოთ ნახსენებ ნაჭრებს დავჭრით პორციებათ, ნეკნებს- ძვლებს ვტოვებთ, შევზილავთ მშრალ აჯიგასთან ერთად მე ცოტა ღვინო შევურიე აჯიგას,და გავაჩერებთ 3-4 საათს, შემდეგ ვბოლავთ , ჩემ შემთხვევაში 40 წუთში მზად იყო.
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 5th June 2025 - 19:52 |