კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,031 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
შალვა
მე როგორც ვიცი ჩვეულებრივი ლოკოკინაა რომელიც მხოლოდ გვიან შემოდგომაზე იჭმევა მიწაში ჩადიან და იქედან ტხრიან ... თუ არ ვცდები მაგის ჭამა ევროპელმა ბერებმა თუ მამაოებმა ასჭავლეს იქაურებს |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,217 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შალვა მე როგორც ვიცი ჩვეულებრივი ლოკოკინაა რომელიც მხოლოდ გვიან შემოდგომაზე იჭმევა მიწაში ჩადიან და იქედან ტხრიან ... თუ არ ვცდები მაგის ჭამა ევროპელმა ბერებმა თუ მამაოებმა ასჭავლეს იქაურებს და მაგას უმად ჭამენ? აი შენ რომ თქვი მედიებზე ეგეთი გააკეთეს ბიჭებმა ერთხელ ოღონდ ჟარონაზე არა პირდაპირ მზეზე გახურებულ ჟეშტის ნაჭერზე დაყარეს და 15-20 წუთის მერე გემრიელად მიირთვეს მე რატომღაც უარი ვთქვი ჭამაზე, ისე გემრიელი ყოფილა ძალიან წელს ურეკში გავსინჯავ აუცილებლად |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 17:05 |