კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ნამეტანი უნდა გამიჭირდეს ალბათ მაგისკენ რომ თვალი გამეპაროს... ნაღდ იმერულ ხაჭაპურზე, კახურ მწვადზე, რაჭულ ლორზე და ლობიანზე, ხინკალზე და მანანას კუპატზე გაზრდილმა კაცმა(მეტს აღარ ჩამოვთვლი თორემ მოვკვდი კაცი) მაგაი როგორ უნდა წარმოვიდგინო მენიუში... ისე ადრე ვნახე რაღაც გადაცემაში ეგ ამბავი.. კაკრას ახალციხისკენ ჭამენ ლოკოკინას.. მომზადებაც აჩვენეს.. ქვაბში ჩაყარეს და მოხარშეს, მერე სუფრას მიუჯდნენ და მოულხინეს... მე ყველაზე მაგრად პირველ სადღეგრძელოზე ვიკაიფე..."ვისაც ლოკოკინა უყვარდა და აღარ არის.. იმის ხსოვნა იყოს"-ო
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 17:05 |