მარნის კარი გიჭრიალებს, ჩვენი ჭურ-მარანი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მარნის კარი გიჭრიალებს, ჩვენი ჭურ-მარანი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 18,619 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 1,267 რეგისტრ.: 10-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
მე კიდევ 16 წლისამ დავიწყე ღვინის წურვა
![]() ![]() ![]() კასრებში ჩაწურვის შემდეგ მე-4 დღეს ვიღებ წვენს ბოცებში და შემაქვს სახლში, ოთახის ტემპერატურაზე რომ იდუღოს. თორემ ერთხელ ეგრე ბოცებში რომ გადავიღე სიცივემ დაარტყა და გამიჩერა დუღილი. მერე 1 წელი ლიმონათივით იყო, ოღონდ ბომბი ![]() გადაღებას რაც შეეხება ბევრი გადაღება არ უყვარს ღვინოს. დუღილს რომ მორჩება ერთს მაშინ ვიღებ, მერე სადღაც იანვრის ლოთობებისას, მესამე კი მარტის დასაწყისში ბოლო სიცივეები რომ დაარტყავს. რქაწითელს მუკუზნისას ვყიდულობ ხოლმე საყოველთაო რთველის შემდეგ 10 დღეს ვენახში ვატოვებინებ და მერე ვაკრეფინებ. |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 6th May 2025 - 13:53 |