თევზის დამარილება გამოყვანა |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის დამარილება გამოყვანა |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 228 რეგისტრ.: 6-July 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: saqartvelo. Chaxoxbili ![]() |
ბევრი ვეძებე და ვერ ვნახე მსგავსი თემა და თუ ვინმემ რამე იცით დაწერეთ როგორ მარილდება თევზი საზნის დამარილება მინდა და რას მირჩევთ როგორ დავამარილო?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
ახალბედა მონადირე ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 3 რეგისტრ.: 8-June 14 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
გამარჯობათ დახმარება მჭირდება. მოკლედ სამი დღით დავამარილე გაუკუჭავი (გაუშიგნავი) თევზი ემარილებულ ქვაბში, კარჩხანა (კარასი) და ქაშაყი (ქაშაპი). შემდეგ ერთი დღე გამდინარე წყალში ონკანის ქვეშ გავაჩერე. შემდეგ გავკიდე კუდით და სამი დღის შემდეგ გავსინჯე კარგი გამხმარი იყო მაგრამ სიმწარე აქ საშინელი. რისი ბრალი არის ხომ ვერ მეტყვით რა დავაკელი?
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 13th June 2025 - 15:50 |