თევზის დამარილება გამოყვანა |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის დამარილება გამოყვანა |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 228 რეგისტრ.: 6-July 10 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: saqartvelo. Chaxoxbili ![]() |
ბევრი ვეძებე და ვერ ვნახე მსგავსი თემა და თუ ვინმემ რამე იცით დაწერეთ როგორ მარილდება თევზი საზნის დამარილება მინდა და რას მირჩევთ როგორ დავამარილო?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
ახალბედა მონადირე ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 3 რეგისტრ.: 8-June 14 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
გამარჯობათ დახმარება მჭირდება. მოკლედ სამი დღით დავამარილე გაუკუჭავი (გაუშიგნავი) თევზი ემარილებულ ქვაბში, კარჩხანა (კარასი) და ქაშაყი (ქაშაპი). შემდეგ ერთი დღე გამდინარე წყალში ონკანის ქვეშ გავაჩერე. შემდეგ გავკიდე კუდით და სამი დღის შემდეგ გავსინჯე კარგი გამხმარი იყო მაგრამ სიმწარე აქ საშინელი. რისი ბრალი არის ხომ ვერ მეტყვით რა დავაკელი?
|
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 253 რეგისტრ.: 2-November 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: barcelona catalunya ![]() |
გამარჯობათ დახმარება მჭირდება. მოკლედ სამი დღით დავამარილე გაუკუჭავი (გაუშიგნავი) თევზი ემარილებულ ქვაბში, კარჩხანა (კარასი) და ქაშაყი (ქაშაპი). შემდეგ ერთი დღე გამდინარე წყალში ონკანის ქვეშ გავაჩერე. შემდეგ გავკიდე კუდით და სამი დღის შემდეგ გავსინჯე კარგი გამხმარი იყო მაგრამ სიმწარე აქ საშინელი. რისი ბრალი არის ხომ ვერ მეტყვით რა დავაკელი? ჯერ ერთი რომ, კუდით არ იკიდება თევზი იმიტომ რომ ცხიმი გარეთ გამოდის. და გამოუშიგნავი თევზი მწარე იქნება აბა რა. |
|
|
![]()
პოსტი
#4
|
|
ახალბედა მონადირე ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 3 რეგისტრ.: 8-June 14 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ჯერ ერთი რომ, კუდით არ იკიდება თევზი იმიტომ რომ ცხიმი გარეთ გამოდის. და გამოუშიგნავი თევზი მწარე იქნება აბა რა. სპასიბა გამოხმაურებისთვის. მოკლედ გადავატრიალე ფორუმები და youtube. ძაან ბევრგან ვნახე რომ გაუშიგნავს ამარილებენ და ახმობენ. ან ტარანა რომ იყიდება გაუშიგნავია, ის რატო არ მწარდება? |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 13th June 2025 - 15:50 |