თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 14,709 რეგისტრ.: 18-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შალვა
...... უხა მაგრად მიყვარს, მაგრამ რეცეპტი არ ვიცი, იქნებ დამიწერო რაა, თან ყველა მეთევზეს გამოადგება ეგ რეცეპტი...... |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
შალვა ...... უხა მაგრად მიყვარს, მაგრამ რეცეპტი არ ვიცი, იქნებ დამიწერო რაა, თან ყველა მეთევზეს გამოადგება ეგ რეცეპტი...... ამბობენ რამდენი მეთევზეც არის იმდენი უხის რეცეპტიც არსებობსო, აი ჩემი რეცეპტი: 1. ადუღებულ წყალში ჩავყრით თევზის თავებს და კუდებს და ვაცლით სანამ არ ჩაიშლება, დარჩენილ ძვლებს ქაფქირით ამოვიღებთ და გადავყრით, ჩავყრით: ხახვს, კართოფილს , ბულგარულს , სტაფილოს,ნიორს, შავი პილპ. მარცვლ., სურნელოვანი პილპ. მარც, მწვანილი ცოტ-ცოტა ყველანაირი, მარილი, ამ ყველაფრის მოხარშვის შემდეგ გავსინჯავთ მარილიანობას, თუ კარგად აქვს ცოტას კიდევ დავუმატებთ და თევზს ჩავყრით, როგორც კი თევზი მოიხარშება 50-70 გრამ არაყს ჩავასხამთ და ეგ არის. გახსოვდეთ უხა ახალ დაჭერილი მდინარის ან ტბის თევზით მზადდება! |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 14th July 2025 - 15:53 |