თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ადმინი პოსტები: 15,125 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
|
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ხო ბევრნაირად აკეთებენ, ზოგი ტარხუნასაც უკეთებს. მე ხანდახან მთლიან სტაფილოს ვაგდებ ხოლმე ![]() ეს ტარხუნითაა. მარა გოიმობაა. უხა უნდა იყოს უბრალო ტარხუნაზე 100% გეთანხმები, ძალიან ძლიერი არომატი აქვს და გემოს აკარგვინებს, უბრალოც მართალია, უხა ჩრდილოელების კერძია მაიცდამაინც რუსები ნუ იბრალებენ ანალოგიურ კერძს ამზადებენ ფინელები, ნორვეგიელები, გერმანელები ბალტიის პირელები და ........... იქაური კულინარია მაიცდამაინც არ გამოირჩევა შედევრებით, მაგრამ ენერგეტიკას მაგრად აქცევენ ყურადღებას, შეიძლება ითქვას რომ უხა ერთად ერთი კერძია (ნახარში) რომელიც ყველა ასაკის ადამიანისათვის სასარგებლოა ,განსხვავებით სხვადასხვა სახის ბულიონებისა(ქათამი, ხორცეული).p.s. მე სოკოც ვცადე (გამმხმარი) არაუშავდა. |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 3rd May 2025 - 08:10 |