კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
მეც წამიყვანეთ რააა... უხას ვერა მაგრამ მწვადს ვწვავ ჩემპიონის დონეზე..(ჩემმა უფროსმა ძმამ დამამუღამებინა)
მწვადის შეწვა ხორცის სწორად დაჭრით იწყება, ხორცი უნდა დაიჭრას გრძელ და თხელ ნაჭრებად, ეგეთი დაჭრილი ხორცი არც გამოშრება და არც სისხილანი რჩება შიგნიდან...იწვება თანაბრად და არის ცვრიანი, მე ძირითადად ბასტურმის გარეშე მირჩევნია, თუმცა ხანდახან ვაბასტურმებ ხოლმე(მოთხოვნის მიხედვით) დაჭრილ ხორცს ვრეცხავ, ვალაგებ ჯამში(ან ქვაბში) ვაყრი მარილს(თვალზომით) ვამატებ შავ პილპილს, დაჭრილ ხახვს,ვასხავ ძმარს(1-2 სუფრის კოვზს) ვდგავ მაცივარში რამდენიმე საათით.... შეწვის მერე ვასხავ ლიმონის ან ბროწეულის წვენს და ვაჭრი ხახვს..... |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 17:22 |