შესაბოლი მოწყობილობები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
შესაბოლი მოწყობილობები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,031 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
აი თევზის შებოლვა 15 წუთში
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ქვით მონადირე ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 79 რეგისტრ.: 13-January 15 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
გავაცოცხლებ მკვდარ თემას კითხვებით :-)
წავიკითხე ყველა ფორუმელის პოსტი ამ თემაში. ვიკითხე პიროვნებებთან ვისაც აქვს პრაქტიკა და ცხელი შებოლვის დანადგარზე ასეთი შთაბეჭდილება შემექმნა, რომ უნდა იყოს მოწყობილობა ფოდნოსით სადაც ვყრით ნახერხს შემდეგ 5-10სმ იან ფეხებზე ე.წ სეტკა ან მისი შემცვლელი და გერმეტული დახურვა, რომელსაც ექნება საჰაერო. კითხვა N1. მაინტერესებს დროის მომენტი ამათუ იმ ხორცზე. მაგ: თევზის ნაჭრები ან მომცრო ზომის 20-30 წუთი, მწყერი 40-60 წუთი და თუ ავიღე საშამფურე ღორის ხორცი ან ქათამი როგორ გავიგო როდისააა დასრულებული და როდის არა? N2. პირველი შებოლვის ეტაპის მერე თუ დამრჩა შესაბოლი ხორცი პროცედურები ისევე მეორდება როგორც პირველი შებოლვის დროს? N3. შესაბოლი მასალა ამოვიკითხე ნახერხი, ფოთოლი ნახერხი გარდა წიწვოვანისა სხვა რა ინგრედიენტის დამატებაა შესაძლებელი? წავიკითხე შაქრის მოყრა შესაბოლი ხორიც ფერზე მოქმედებს და უფრო აწითლებსო N4. ცეცლი როგორი უნდა იყოს? შესაძლებელია ნაკვერჩხალიც? გაზქურაც? თუ გაზქურა მოსულა მაშინ როგორ პარზე? კოცონი თუ როგორ? N5. თევზის შემთხვევაში ჩაქაფულივით ფენაფენა ვამარილებ შებოლვამდე 2-3 საათით ადრე? დამარილების შემდგომი გარეცხვა აუცილებელია? ჯერ ამით შემოვიფარგლები :-) |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 09:40 |