მაჩვი და მისგან დამზადებული კერძები |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მაჩვი და მისგან დამზადებული კერძები |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ბატონებო, მაჩვის ხორცზე თუ გსმენიათ რამე? პრაქტიკაში თუ გქონია შეხება.
ამბობენ რომ ძალიან გემრიელი ხორცი (განსაკუთრებით შემოდგომის ბოლოს, სიმინდის ყანებში თუ არის ნაკვები) აქვსო, ეს მითია თუ რეალობა? |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 327 რეგისტრ.: 16-March 15 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
წყლიდან ამოღებული, ეგრევე უნდა მოიხარშოს და მერე შეიწვას, თუ ეგრევე შეიწვება, გამოშრება სწრაფად და ლანჩასავით გახდება ხორცი, მითუმეტეს როცა გაცივდება და მთელი წყლის შემცველობა გამოშრება მართალია. მაჩვის ხორცი აუცილებლად კარგად უნდა მოიხარშოს, რადგან შეიძლება რაღაც დაავადებების(სამწუხაროდ დიდი ხნის წინ წავიკითხე და არ მახსოვს) გამომწვევი მიზეზი გახდეს. მოხარშვის შემდეგ კი როგორც გინდათ ისე მოამზადებთ. |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 2nd August 2025 - 03:05 |