პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა, პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა, პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 4,644 რეგისტრ.: 10-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
მოგესალმებით მეგობრებო.
მსურს გაგაცნოთ მწყრის გაპუტვის ახალი მეთოდი, რომელიც მოიძია კლუბის აქტიურმა წევრმა, ბატონმა პაატა ნოზაძემ ერთ-ერთ ჩვენთვის საყვარელ არხზე. ეს მეთოდი დაიტესტა და აპრობირებული იქნა, წელს, სეზონის გახსნის შემდეგ პაატას სახლშ კიკეთში. ტესტირებაში მონაწილეობას იღებდნენ ბატონები პაატა ნოძაძე, ნიკოლოზ კონდოლელი, მე თქვენი მონა მორჩილი დავით ვერულავა, ხოლო ოპერატორობა გასწია ჩვენმა ახალგაზრდა ფორუმელმა საბა ვერულავამ. მინდა გითხრათ, რომ შედეგმა მოლოდინს გადააჭარბა და ძლიერ გაგვახარა. გთხოვთ გაეცნოთ ტესტირების ამსახველ ვიდეოს და გაგვიზიაროთ თქვენი აზრი. https://www.youtube.com/watch?v=9nhnCq2rqa0 |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 313 რეგისტრ.: 23-April 12 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
საბო პარაფინი კანამდე არ აღწევს ?.. ანუ საგემოვნო თვისებეზე არ მოქმედებს?..მიმიხვდი ხო კითხვის არსს.. არა მგონია პარაფინი ოდნავაც რომ შეჰყვეს სასიამოვნო იყოს
|
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() ძაღლით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 4,644 რეგისტრ.: 10-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi ![]() |
საბო პარაფინი კანამდე არ აღწევს ?.. ანუ საგემოვნო თვისებეზე არ მოქმედებს?..მიმიხვდი ხო კითხვის არსს.. არა მგონია პარაფინი ოდნავაც რომ შეჰყვეს სასიამოვნო იყოს არანაირად არ მოქმედებს საგემოვნო თვისებებზე. იგივე გემო ჰქონდა რაც ჩვეულებრივად გაპუტულს. პარაფინი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაიმარკეტზე. 1კგ ღირს 5,5 ლარი. რას დაახლოებით 120-150 მწყერს გაპუტავს. თუ მოგრჩებათ არც ეგ არ არის პრობლემა, შეინახავთ ქვაბიანად და შემდეგი მოხმარების წინ ისევ გაადნობთ. ასე რომ მიმართეთ ამ მეთოდს და არ ინანებთ. ![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#4
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 191 რეგისტრ.: 13-June 11 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
არანაირად არ მოქმედებს საგემოვნო თვისებებზე. იგივე გემო ჰქონდა რაც ჩვეულებრივად გაპუტულს. პარაფინი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაიმარკეტზე. 1კგ ღირს 5,5 ლარი. რას დაახლოებით 120-150 მწყერს გაპუტავს. თუ მოგრჩებათ არც ეგ არ არის პრობლემა, შეინახავთ ქვაბიანად და შემდეგი მოხმარების წინ ისევ გაადნობთ. ასე რომ მიმართეთ ამ მეთოდს და არ ინანებთ. ![]() იდეალური მეთოდია, მხოლოდ პარაფინში ამოვლებამდე მწყერი 15-20 წუთით მაცივარში უნდა გაგეყინათ, ნაკლებად დაზიანდებოდა კანი https://youtu.be/ixDr1UxQcew |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 3rd June 2025 - 04:32 |