პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა - ოჩოპინტრე
IPB

გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )

პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა, პარაფინის საშალებით მწყრის გაპუტვა
საბო
პოსტი Aug 22 2017, 08:20
პოსტი #1


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,644
რეგისტრ.: 10-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi



მოგესალმებით მეგობრებო.
მსურს გაგაცნოთ მწყრის გაპუტვის ახალი მეთოდი, რომელიც მოიძია კლუბის აქტიურმა წევრმა, ბატონმა პაატა ნოზაძემ ერთ-ერთ ჩვენთვის საყვარელ არხზე.
ეს მეთოდი დაიტესტა და აპრობირებული იქნა, წელს, სეზონის გახსნის შემდეგ პაატას სახლშ კიკეთში.
ტესტირებაში მონაწილეობას იღებდნენ ბატონები პაატა ნოძაძე, ნიკოლოზ კონდოლელი, მე თქვენი მონა მორჩილი დავით ვერულავა, ხოლო ოპერატორობა გასწია ჩვენმა ახალგაზრდა ფორუმელმა საბა ვერულავამ.
მინდა გითხრათ, რომ შედეგმა მოლოდინს გადააჭარბა და ძლიერ გაგვახარა.
გთხოვთ გაეცნოთ ტესტირების ამსახველ ვიდეოს და გაგვიზიაროთ თქვენი აზრი.

https://www.youtube.com/watch?v=9nhnCq2rqa0

Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
 
Start new topic
გამოხმაურებები
dima71
პოსტი Aug 22 2017, 09:35
პოსტი #2


შურდულით მონადირე
***

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 313
რეგისტრ.: 23-April 12
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi



საბო პარაფინი კანამდე არ აღწევს ?.. ანუ საგემოვნო თვისებეზე არ მოქმედებს?..მიმიხვდი ხო კითხვის არსს.. არა მგონია პარაფინი ოდნავაც რომ შეჰყვეს სასიამოვნო იყოს
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
საბო
პოსტი Aug 22 2017, 19:34
პოსტი #3


ძაღლით მონადირე
******

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 4,644
რეგისტრ.: 10-June 09
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: Tbilisi



ციტატა(dima71 @ Aug 22 2017, 10:35) *
საბო პარაფინი კანამდე არ აღწევს ?.. ანუ საგემოვნო თვისებეზე არ მოქმედებს?..მიმიხვდი ხო კითხვის არსს.. არა მგონია პარაფინი ოდნავაც რომ შეჰყვეს სასიამოვნო იყოს


არანაირად არ მოქმედებს საგემოვნო თვისებებზე. იგივე გემო ჰქონდა რაც ჩვეულებრივად გაპუტულს. პარაფინი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაიმარკეტზე. 1კგ ღირს 5,5 ლარი. რას დაახლოებით 120-150 მწყერს გაპუტავს. თუ მოგრჩებათ არც ეგ არ არის პრობლემა, შეინახავთ ქვაბიანად და შემდეგი მოხმარების წინ ისევ გაადნობთ.
ასე რომ მიმართეთ ამ მეთოდს და არ ინანებთ. vot-tak.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება
Assasin
პოსტი Aug 22 2017, 20:43
პოსტი #4


შუბით მონადირე
**

ჯგუფი: ფორუმის წევრი
პოსტები: 191
რეგისტრ.: 13-June 11
ნიკის ჩასმა
ციტირება
მდებარეობა: თბილისი



ციტატა(საბო @ Aug 22 2017, 20:34) *
არანაირად არ მოქმედებს საგემოვნო თვისებებზე. იგივე გემო ჰქონდა რაც ჩვეულებრივად გაპუტულს. პარაფინი შეგიძლიათ შეიძინოთ მაიმარკეტზე. 1კგ ღირს 5,5 ლარი. რას დაახლოებით 120-150 მწყერს გაპუტავს. თუ მოგრჩებათ არც ეგ არ არის პრობლემა, შეინახავთ ქვაბიანად და შემდეგი მოხმარების წინ ისევ გაადნობთ.
ასე რომ მიმართეთ ამ მეთოდს და არ ინანებთ. vot-tak.gif

იდეალური მეთოდია, მხოლოდ პარაფინში ამოვლებამდე მწყერი 15-20 წუთით მაცივარში უნდა გაგეყინათ, ნაკლებად დაზიანდებოდა კანი https://youtu.be/ixDr1UxQcew
Go to the top of the page
 
+Quote Post გაზიარება

პოსტი ამ თემაში


Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 3rd June 2025 - 04:32