ღვინო "ოჩოპინტრე" 2009, ტრადიციის დაბადების პროცესი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
ღვინო "ოჩოპინტრე" 2009, ტრადიციის დაბადების პროცესი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მამაჩემმა დამირეკა და მითხრა რომ რაცხა ცოტა წვენი აქვსო, წყალი ჩავათხლიშინებინო? შეიძლება ეხლა რომ დავამატოთ?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() დიდოსტატი ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 11,247 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
T A M P L I E R
100 ლიტრზე 10 ლიტრი შეიძლება...თუ მართლა მაგარი შაქრიანობა აქვს..ვიტო კი...1/4 -ზე კეთდება...ეგ სუფთებში გადის...თუ ნატურალირ წვენთან ერევა 1/1-ზე...მამის კითხე ...იმან იცის...ეგ მეთოდი მოსულა...წინანდლის მარნის ტექნოლოგმა მითხრა ადრე...მაგას არც პახმელია აქვს...არც თავისტკივილი...და უფრო კარგი დასალევის გამოდის... |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 23rd July 2025 - 03:54 |