ღვინო "ოჩოპინტრე" 2009, ტრადიციის დაბადების პროცესი |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
ღვინო "ოჩოპინტრე" 2009, ტრადიციის დაბადების პროცესი |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მამაჩემმა დამირეკა და მითხრა რომ რაცხა ცოტა წვენი აქვსო, წყალი ჩავათხლიშინებინო? შეიძლება ეხლა რომ დავამატოთ?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 889 რეგისტრ.: 2-September 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
ლევანი სწორს ამბობს.. საერთოდ 50 ლიტრაზე 2 ან 2.5 ლიტრა წყალი უნდა გააჩნია შაქრიანობას..3 ლიტრამდე წყალი 50 ლიტრაზე თუ შაქრიანობა 25%-ს ზევით არის...ხოლო თუ ნორმაში ზის 19-25% მაშინ 2 ან 2.5 ლიტრა წყალი..ეს იმიტომ კეთდება რომ სუ სუფთა წვენი არ გამოვიდეს და ღვინის მაგივრად სამკურნალო წამლის ფუნქცია არ გაწიოს..თან დასალევადაც უფრო კარგია..ნებისმიერი ღვინის ქარხანა ამ მეთოდს იყენებს..მე ადრე წავიკითხე მეღვინეობის წიგნი იყო რაღაც და იქ ეწერა ეს ტექნოლოგიები და უკვე 7 წელი იქნება მასე ვაკეთებ სულ და რავი არასდროს არავის უთქვია რო ღვინო არ გივარგაო..ხოდა რაც შეეხება ისევ და ისევ წყლის დამატებას..3 ლიტრაზე ბევრი უკვე მართლა არ შეიძლება, მერე ღვინო სიმშრალეს კარგავს და უკვე რქაწითელის მუღამი ეკარგება რა..აღარ იგრძნობა არც სიმშრალე, არც არომატი და პახმელიასაც უფრო ძლიერს აძლევს რა
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 15th July 2025 - 17:36 |