ბოილის დამზადება |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
ბოილის დამზადება |
![]()
პოსტი
#1
|
|
ქვით მონადირე ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 94 რეგისტრ.: 16-June 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: mcxeta ![]() |
აზრზე არ ვარ ამ მეთოდის ამიხსენით ვინც იცით და რამდენათ გამართლებულია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ქვით მონადირე ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 61 რეგისტრ.: 16-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
გამარჯობათ მეთევზეებო. კოფტონთან არევა ხალვის ჯერ არ მიცდია, მაგრამ ცოტაოდენი სხვანაერად დავამზადე ხალვისაგან ბოილები. წყალში ძალიან დიდი ხანი ძლებს და კარგ ღრუბელს აკეთებს და ფანტასტიურ სუნს უშვებს.(გამოვცადე პატარა თასში და მგონი თევზსაც მოეწონება) რეცეფტი კი: ხალვას ცოტაოდენი ხანი ვზილავთ ხელში, ხდება ძალიან ფაფუკი და ნაზი. ვაცხელებთ პატარა ტაფას და პატარა მჭადივით გაკეთებულ ხალვას ვაცხელებ მასზე. სულ ორივე მხარეს ''შეწვას'' დაჭირდება ალბათ 1.5-2 წუთი. მერე კვლავ ცხელი მასა ავზილე ხელით და გაციება რომ დაიცხო გავაკეთე საშუალო ზომის ბოილები. თუ დაშლა დაიწყო ბოილის დამზადების დროს, კიდევ ერთხელ ვაცხელებდი. ალბათ შაქარი დნობას რომ დაიწყებდა მაგ შემთხვევაში ფანტასტიურდ იკვრებოდა. ძალიან ბევრ ცხიმს უშვებს და მაგიტომაც სალფეტკები დაგჭირდებათ. ცოტა ოდენ ხელებსაც მიითუთქავთ, მაგრამ ვიმედოვნებ ეს რეცეფტი კარგად იმუშავებს და ამინდი თუ დამაცდის, შაბათ კვირას გამოვიყენებ.
|
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 7th May 2025 - 00:10 |