კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,830 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: poti ![]() |
მე პირადად მწვადს ვწვავ ღორის სუკებს მხოლოდ, ვრეცხავ ხორცს (ერთხელ გადავავლებ წყალს)მარილით იქვე ამოვსვრი როცა შამფურზეა და წალამს ხომ არაფერი ჯობია
![]() პ.ს. შალვა შენ გეტყობა ბევრი მწვადი გაქ შემწვარი და იქნებ მიპასუხო, მე მინახავს რომ დააწყობელ შამფორებს მერე ზევიდან აფარებენ გაზეთს ,გაზეთი არიცვის შავდება და ის მწვადი ძალიან გემრილი გამოვიდა ,იქნება და ამიხსნა რახდება? |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 17:07 |