ფუგუ, იაპონური სასწაული |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
ფუგუ, იაპონური სასწაული |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ამ თევზზე ალბათ ბევრი გსმენიათ( მისი ხორცი და განსაკუთრებით ღვიძლი შეიცავს შხამს ,,ტეტრაოდონტიტს" რომელიც სამჯერ უფრო ძლიერია ვიდრე ცაინიდი, მაგრამ იაპონელები გიჟდებიან ამ თევზზე, მას სპეციალურად ამზადებენ და ისე მიირთმევენ, ყოველწლიურად რამოდენიმე ათეული კაცი იღუპება ამ თევზის ჭამის შემდეგ, მაგრამ იგი მაინც განუზომლად პოპულარულია იაპონიაში. ამერიკაშიც ჭამენ სპეციალურად გატესტილ და შემოწმებული ნაჭრებისგან დამზადებულ როლებს. აგერ ისიც
![]() , შემთხვევით ხომ არ გაგისინჯავთ მისი გემო? |
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,658 რეგისტრ.: 27-July 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: Tbilisi/Georga ![]() |
ბოდიში, მაგრამ რაღაც მარაზმს ჰგავს ამ თემაზე საუბარი...
ამ ფუგუს ჩვენგან 1 კაცი თუ გასინჯავს. ჯერ იაპონიაში რომ ჩავა კაცი, 1 თვის განმავლობაში ვერ მოასწრებს მარტო ტოკიოში თუ ოსაკაში არსებული ღირშესანიშნაობების დათვალიერებას (იმდენია), მერე თავში ფალოსი უნდა ჰქონდეს, რომ ამდენი შთაბეჭდილებების შემდეგ "იაპონური რულეტკა" ითამაშოს. ჯერ უნდა გასინჯო, ბოცვერის მისო-სუპი, ათასგვარი ხორცი ნამდვილი ტერიაკის სოუსით, მერე ხბოს მედალიონები, მერე ვეშაპის ხორცის კერძები ... და ფუგუ, ფუგუ, მე100-დ რომ ჩახვალ იაპონიაში მერე უნდა გასინჯო... ადრეა ჯერ, ადრე! ![]() და სუშის რაც შეეხება, მხოლოდ უმი თევზისგან მზადდება. შეიძლება როლებში გამოყენებულ იქნას შებოლილი გველთევზა (угорь)... |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 19th May 2025 - 22:19 |