კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თვით დიდი ოჩო! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: კლუბის წევრი პოსტები: 14,709 რეგისტრ.: 18-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
შალვა
ხოო რაც შეეხება რეცეპტს........... ვჭრი საშუალო ზომის ნაჭრებს, მერე ვიმარაგებ: ხახვს, პილპილს, ბროწეულის წვენს ან ბროწეულებს (თუ სეზონია), ლიმონს, თუ ლიმონი არ მაქვს ძმარს რომელსაც ვურევ ცოტა წყალს დაახლოვებით ნათალ ჭიქაზე 1 ყავის ჭიქა წყალი, მარილი, რიგანი (რეჰანის მსგავსია, დაფხვნილ მდფომარეობაში), დაფნის ფოთოლი ვიღებ ემალირებულ ქვაბს, ძირზე ვაწყობ დაფნას, მიმოვაფანტავ მარილს, პილპილს, რიგანს, ვაწურავ ლიმონს (ძმარს) ბროწეულს და მერე ვდებ დაჭრილ ხახვს, მერე ვალაგებ უკვე ნაჭრებს და თავიდან ვაკეთებ ა ყველაფერს, ანუ ფენა-ფენა უნდა ჩაალაგო ხორცი და ფენა-ფენა უნდა მოაყარო და დააწურო ეს ყველა ინგრედიენტი, მერე ვაფარებ საფარებელს ქვაბს და ვაჩერებ მინიმუმ 3 საათი (ისე რაც უფრო დიდი ხანია ამ მდგომარეობაში, მით უკეთესი) მაცივარში არ ვდგამ, თბილ ადგილას უფრო. მერე დროდადრო ვანჯღრევ ამ ქვაბს რომ ქვევით რაც წვენია მოქცეული, კველა ნაჭერზე გადავიდეს და კარგად ჩალბეს ამ წვენში. მერე შამფური და ეგ არის, გემრიელ მწვადაობას ვუსურვებ ხოლმე იქ მყოფებს......... |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 17:06 |