კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
კულინარია სუფთა ჰაერზე, ამ თემაში ვწერთ მხოლოდ იმ რეცეპტებს რასაც თავად ვამზადებთ |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
აქ მხოლოდ პირადი გამოცდილების გაზიარება უნდა მოხდეს, არ არის საჭირო ინტერნეტიდან გადმოწერილი რეცეპტები და სურათები! მხოლოდ საკუთარი შემოქმედება, და რჩევები მათთვის ვისაც რაიმე შეკითხვა დაებადება ამ თემის გარშემო, მონადირება კარგია, ნანადირევის კარგად მომზადება არა ნაკლებ საინტერესო .
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
მართალია დიდად არ მიყვარს მწვადი მარა კულინარიაზე ვგიჟდები
ჩემსასაც დავდებ ბარემ: მიყვარს რაც შეიძლება ბევრი ინგრედიენტის არევა ვარიანტი #1 მწვადი უნდა დაიჭრას დიიიიიიიდ ნაჭრებათ და არა ერთ ლუკმიანებათ, ფენა ფენა ვაყრით დაფნაც, ლიმონის ნაჭრებს, ხახვს, შავ წიწაკას და ჩავაჭყიტავთ 2 საშუალო ბროწეულს, ბლომად წვენი რომ გაიკეთოს, შეიძლება ოდანავ ტკბილი შავი ღვინო მოასხათ ან სოიოს წვენი, გავაჩერებთ 2-3 საათი, ნუ თუ მთელი ღამე უკეთესი მერე მიგვაქვს ეს ბასტურმა სატევზაოდ ან სანადიროთ და საღამო ხანს წამოვაცვავთ თხილის შამფურებზე, ნაკვერჩხლიდან დისტანცია 10 სმ, ხშირად ატრიალეთ, რომ თანაბრად შეიწვას, ამ რეცეპტს სისხლიანი შეწვა უხდება ცეცხლი თუ გაუჩნდა ღვინით ჩააქრეთ ვარიანტი #2 ვაკეთებტ ყველაფერს იგივენაირად, ოღონდ ჯამიდან ბასტურმა რაშიც არის ხახვები, დანარჩენი ინგრედიენტები და წვენი არ მოიშოროთ და ჩააწურეთ 1 საშუალო ბროწეული ხოდა უკვე თითქმის შემწვარი მწვადი ჩაათხლიშინეთ ამ ბასტურმის აჯაფსანდალში და მოშუშეთ ნაკვერჩხალზე გამოდის სკაზკა, თან წვენის სასტიკი გემრიელია ჩელე შენ გემახსოვრება, ეს რეცეპტი ილიკოს ასწავლეს ოსებმა ბაკურიანში და გაბისიანის დაჩაზე აკეთებდა ხოლმე, მე მაგრა მომწონს |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 22nd May 2025 - 17:19 |