თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ლოქოს , ორაგულს, ზუთხს დასხვა ამ დონის თევზს უხაზე არ აცდენენ (ცუდი ნაღდად არ იქნება) რაც შეეხება ბოლოს 200-300 გრამი არაყის ჩამატებას არ გირჩევთ, 50გრ სავსებით საკმარისია, რეცეპტები ამ თემის დასაწყისშია ჩემი და ჭალიმგელას რეცეპტიც მახსოვს იყო , ისე განმეორება ცოდნის დედაა
![]() |
|
|
![]()
პოსტი
#3
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,204 რეგისტრ.: 17-August 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ლოქოს , ორაგულს, ზუთხს დასხვა ამ დონის თევზს უხაზე არ აცდენენ (ცუდი ნაღდად არ იქნება) რაც შეეხება ბოლოს 200-300 გრამი არაყის ჩამატებას არ გირჩევთ, 50გრ სავსებით საკმარისია, რეცეპტები ამ თემის დასაწყისშია ჩემი და ჭალიმგელას რეცეპტიც მახსოვს იყო , ისე განმეორება ცოდნის დედაა ![]() ისე მართალი ხარ, ორაგული გქონდეს და უხაში მოხარშო? და არყის ჩასხმის მუღამი რა არის, გემოს აძლევს რამეს (50 გრამმა რა გემო კი უნდა მისცეს?) |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 13th July 2025 - 20:21 |