თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() თოფით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 1,217 რეგისტრ.: 20-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: თბილისი ![]() |
აი ჩემი თევზის შეწვის რეცეპტსაც გთავაზობთ:
ინგრედიენტები: 1. თევზი (სასურველია ფილე) 2. კარტოფილი 3. პომიდორი(უნდა იყოს მაგარი, ნაკლებ წვნიანი) 4. ყველი 5. მაიონეზი 6. მცენარეული ცხიმი, მარილი, ღვინო, შავი პილპილი, ოხრახუში. ვიღებთ მაღალ ცხიმმოსმულ და გაცხელებულ ჟარონას, ვალაგებთ თევზის ფილეს(თევზზე მანამდე ვასხამთ ცოტაოდენ მშრალ თეთრ ღვინოს და ვაყრით მარილს), შემდეგ თხლად და მრგვალად დაჭრილ კარტოფილს, ასევე დაჭრილ პომიდორს, მოვაყრით გემოვნებით მარილს და შავ პილპილს, შემდეგ ზემოდან მოვასხამთ მაიონეზს და დავიყვანთ თხელ ფენად, და ბოლოში მოვაყრით დახეხილ ყველს(სულგუნით ჯობია) და შევდგამთ გაცხელებულ ღუმელში, როდესაც კერძი მომზადდება მოვაყრით წვრილად დაჭრილ ოხრახუშს! ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 17th July 2025 - 00:50 |