თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
ბარაბულკა(ხონთქარი) ზეით. ზეთში შეწვით, შემდედ იმავე ზეთში მოთუშეთ წვრ. დაჭრილი პომიდორი.ხახვი.ნიორი, კამა,+ ცოტ-ცოტა სუნელები. თეფშზე დააწყვეთ თევზი მოასხით პომიდორი თავისი ძმაკაცებით და ასე ფენა ფენა სანამ არ დაგიმთავრდებათ ან ერთი ან მეორე. მარილი და წ
![]() |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 21st June 2025 - 15:45 |