თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
თევზის მომზადება ტბის ან მდინარის პირას |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
მე გამიკეთებია ბევრჯერ уха სახლის პირობებში მაგრამ არის ერთი რეცეპტი როდესაც მომზადების ბოლოს ნაკვერცხლიანი ჯოხით ამოურევ და ერთ ჭიქა არაყსაც ჩაუმატებ გამზადებულს, თუ გიცდიათ ეს მეთოდი და როგორია?
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
როგორ გავაკეთოტ კარასი ისე რომ ფხამ ნაკლებად შეგაწუხოთ, პრინციპში ნებისმიერ წვრილფხიან თევზზე ივარგებს ალბათ
რაღაც გადაცემაში ვნახე ამას წინათ: თევზი დასუფთავების შემდეგ უნდა დაისეროს და რამოდენი მეხაზით სუგანეზე და შეიწვას ბევღ ზეტში სანამ კარგ კორკას არ გაიკეთებს, თურმე ცხელი ზეთი ხრუკავს ფხას და პირში კნატინებ ისე რომ აღარ გეჩხირება, კიდევ ის გამიგია რომ 1 გამით უნდა დაამარილოო კარგადო და მაგ შემთხვევაშიც ფხას რაღაც ემარტებაო დაზუსტებულად არც ერთი არ ვიცი, ხომ არ გიცდიათ ვინმეს? |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 17th June 2025 - 11:25 |