მონადირე თუ სპორტსმენი, ვისაუბროთ პლიუსებზე და მინუსებზე |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
მონადირე თუ სპორტსმენი, ვისაუბროთ პლიუსებზე და მინუსებზე |
![]()
პოსტი
|
|
![]() შუბით მონადირე ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 228 რეგისტრ.: 30-September 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
|
|
მშვილდით მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 738 რეგისტრ.: 30-December 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
![]() |
|
|
![]()
პოსტი
|
|
შურდულით მონადირე ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: საპატიო წევრი პოსტები: 271 რეგისტრ.: 27-December 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
სპორტსმენ-მგეშავისთვის რომლისთვინაც ესეთი ძაღლი საკმაოდ სოლიდური შემოსავლის წყაროა აზრი აქვს ამ საქმიანობას,მონადირესთვის კი აბსურდია. საქართველოში "დიდი ძებნის" აპოლოგეტებისგან ვიცი რომ ეს ხალხი საერთოდ არ ნადირობს,ხოლო მათი "გურუ" მიმიხვდებით ვიზეც ვსაუბრობ,მონადირეებს ამ ბოლო დროს დაცინვითაც კი მოიხსენიებს,თუმცა სულცოტა ხნის ჭინ თვითონაც აქტიურად ნადირობდა.ყველაფერი ეს მიმაჩნია ფულის მახედ და სხვა არაფრად. ნორმალურად მიგაჩნიათ ვინმეს რომ ძაღლი ღირდეს 20-40 ათასი, არ მეშლება, "გურუს" მონაყოლს ვიმეორებ, ხოლო საშუალო ლეკვი 2-5 ათასი? გოგა მესურათები რომ დავდე ეგ პოინტერისთვის დამახასიათებელი ნავარდია,ვიდეოებს გთხოვ კიდევ ერთხელ გულდასმით დააკვირდი. იქ "ჩელნოკის" მაგვარიც კი არ არის, ძაღლები დარბიან წრეზე უსისტემოდ,პ ეგეთი ძაღლით ნადირობა გამორიცხულია. იდეალური ინგლისური მეძებარი მაგ სისწრაფინ დარბოდეს უნდა მაგრამ არა სარფიდან ლაგოდეხამდე. ...гдховт цаикитхот...!!! http://www.uahunter.com.ua/phorum/viewtopi...993&start=0 Аи асети тинаамхдегоба гвагс украинаши....!!!! .....рогорц чвентан украинаши да игивет русетши да мтел соплиоши , квел дарцмунднен, ром спортули дзаглеби спортиствис ариан шерчеули да арамит надиробисатвис...!!! амитом эс ори хази спортис да надиробис даглеби, паралелулад унда икос...!!! ... 100% ветанхмеби батон Тенгизс, имат винц црдилобс спортули дзаглебис дамкаребас чвен монадирета ригебши, исин дарцмунебулеби ариан диди пулис шовнаши....!!! мати девизи асетия ..."диди дзебна - диди пули...!!!" ме мгони аравин, аравис ар унда даушалось тавис гзис арчеваши...!!! огонд ис мхаре, ромелиц дид дзебнис мхарес аирчевс, унда аигос тавис тавзе диди пасухгеблоба...!!! Момкавс магалити...!!! чвентан шаршантин , чамоикванес итлиидан даджеребулма професионалебма, леквеби тавс вер увиднен, да дауригес ту микидес, ар вици, убрало ахалгазда монадиреебс рогорц монадире даглеби....!!!! рогр пикропт, эсети мокцева стореия...??? Ме мгонебс араа стори..!!! Модит асети раме гаварчиот...!!! Тквн висмес сазгвар гарет гаатант карг дзаглс...??? Ме арасодес... !!! Амдени целя чветан лапаракис гарда диди дебна тин эрти мтрит ар гаития, да ме мгон арц гаитева...!!! Чвен санадиро пиробнебисатвис, эс дамиджерет утопиаа...!!! Тинаадред бодишсь мовагсенеб им дартмунебул адамианебс, ромлебис итересебс чеми омбициебит шевехе...!!! |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 21st May 2025 - 21:12 |