სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )
|
სოკოების შესახებ, მომზადება და განსხვავება |
![]()
პოსტი
#1
|
|
![]() EX მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 2,851 რეგისტრ.: 15-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება მდებარეობა: tbilisi ![]() |
კალმახი და სოკო (კალმახა სოკო არ გეგონოთ) სოკო: მაგ. ქამა ან მიქლიო ან მჭადო(წვრილად დაჭრილი) ტაფაზე კარაქში ხახვთან ერთად მოვთუშოთ ცოტა მწვანილები დავუმატოთ, მომზადების შემდეგ კალმახს მუცელი ამოვუვსოთ და ბამბის ძაფით ამოვკეროთ, იგივე ცხიმში ვწვავთ კალმახს ორივე მხრიდან. ნუ მარილი და წიწაკა თქვენი გემოვნებით.
|
|
|
![]() |
![]()
პოსტი
#2
|
|
![]() ნამდვილი მონადირე ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ჯგუფი: ფორუმის წევრი პოსტები: 8,362 რეგისტრ.: 5-May 09 ნიკის ჩასმა ციტირება ![]() |
ტრუფელზე რაც ვიცი ის არის რომ რესტორნებში ფასებს გრამებით აწესებენ, მოფერებით ოქროს ადარებენ, იმდენათ თხელ ნჭრებათ მოდის რომ სიფრიფანა ქაღალდივით არის, გემოს ამბავი ნაღდად არ ვიცი მაგრამ ფასი მგონია რომ რთულად მოპოვების მიხედვით ისაზღვრება, თორე შეიძლება საერთოდ არ იყოს გემრიელი, რამდენადაც მახსოვს (შეიძლება მეშლება) შავი ტრუფელი ბევრად ანუ რამოდენიმეჯერ უფრო იაფია ვიდრე თეთრი, ძაღლებით ეძებენ, სპეციალური ფრანგული ტერიერებია რომლებიც მაგისთთვის არიან განკუთვნილები, სოკო ფორმით კარტოპილსგავს და ეგრევე მიწაში იზრდება, ყველა ძალიან ფასობს შვეიცარიული ალპების ტრუფელი.
ეს ყველაფერი ბავშვობიდან მახსოვს, რამდენად სწორედ არ ვიცი |
|
|
![]() ![]() |
მსუბუქი ვერსია | ახლა არის: 3rd June 2025 - 04:04 |